Четвер, 07 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

7 квітня о 15:00 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вилучено та знищено 152 мм артилерійський снаряд. Цей вибухонебезпечний предмет напередодні виявив мешканець м. Шепетівка під час пошуку металу.

Станом на 7 травня 2020 року продовжують лікуватися лише двоє шепетівчан, у яких діагнозували коронавірусну хворобу COVID-19. Це перший та останній інфіковані вірусом SARS-CoV-2 чоловіки. Щоправда, перший вже позбувся самого вірусу, але не наслідків його роботи.

Футбольний клуб "Темп" м. Шепетівка
Розділ Спорт

Два новачки вищої ліги шепетівський "Темп" і вінницька "Нива" стали справжніми відкриттями футбьольного сезону 1993-94 років, зайнявши найвищі місця в історії клубів. Беззаперечно такий прорив в шепетівської команди стався завдяки Джумберу Нішніанідзе, який майже всі зароблені кошти у своєму будівельному кооперативі вкладав у спорт. Зараз нікого не здивуєш базами будівельних матеріалів, як от centr-stroy.dp.ua, але тоді за низької конкуренції можна було сколотити цілий статок на будівництві. Отож давайте пригадаємо як ці два клуби пліч-о-пліч будували історію Футболу України, що передувало цим подіям і чому цей прорив вдався.

У фондах Музею пропаганди зберігаються рукописи Безчасного О.М. «Історія – життя, життя – історія (сторінки історії локомотивного депо)», « В бою та праці (спогади ветеранів Другої світової війни та ветеранів праці). Автором рукописних книг зібрано, впорядковано спогади багатьох ветеранів: Д.А.Бєлого, П.С.Мойсеєва, П.Ф.Гайдея, В.П.Хвещука, В.Д.Сазонова, П.К.Власюка, М.І.Васьковського... Це хвилююча розповідь очевидців, учасників бойових дій на різних фронтах війни. Вражає розповідь Олексія Михайловича про свій нелегкий шлях поневірянь у роки воєнного лихоліття.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі п’ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

До Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулись двоє громадян, до яких пред'явлено позов про визнання їх такими, що втратили право на користування житловим приміщенням та виселення.

У ніч на 9 березня цього року працівники поліції приїхали на виклик у с. Траулин Шепетівського району. Нетверезий чоловік, що подзвонив на 102, пояснив, що його побили і вказав на кривдника. Коли ж правоохоронці запропонували сісти в службове авто і написати заяву про правопорушення, він відмовився, почав нецензурно лаятися в присутності близько трьох десятків людей і погрожувати поліцейським розправою, не реагуючи на їхні вимоги.

22 квітня Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 329 «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми» щодо надання додаткових соціальних гарантій на період дії карантину та на один місяць після дати його скасування для фізичних осіб-підприємців, в сім’ях яких виховуються діти віком до 10 років.

0
репостів
0
репостів