Вівторок, 19 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Події мали місце в м. Шепетівка 17 травня близько 19.00 години по вулиці 400-річчя Шепетівки поблизу місцевого магазину. Зловмисник підійшов до потерпілого і відкрито відібрав у нього 2 мобільні телефони, документи та грошові кошти. Загальна сума збитку склала близько 12 тисяч гривень.

У Шепетівці знову запрацює «суботній» та «тваринний» ринки
Розділ Бізнес

Вже цієї суботи, 23 травня, на проспекті Миру відновить свою роботу "суботній ринок", "тваринний ринок" також  розпочне роботу на днях. Відповідне рішення сьогодні прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Сьогодні офіційно зафіксовано одужання першого шепетівського хворого на СOVID-19. Чоловіка перевели з реанімаційного до неврологічного відділення. Нагадаємо, чоловік потрапив до лікарні ще 30 березня цього року.

З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом'якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні злочину за умисне нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень, що спричинили тривалий розлад здоров'я та призначено покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік. 

0
репостів
0
репостів