Неділя, 17 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Історія України, як і будь якої іншої держави, – це тісне переплетіння регіональних візій минулого у єдине ціле. Для того, щоб зрозуміти регіональний контекст історії на перший план виходить краєзнавство. Краєзнавство, як наука, починає розвиватись на теренах України ще з ХІХ ст., як перший етап національного відродження. У ХХІ ст. значно розширюється методологія та можливості цієї науки, єдиним залишається завдання – пізнати регіональні особливості плину історії. Одним із визначних краєзнавців Шепетівщини був Олександр Леонідович Лукашенко.

Блискавка залишила Шепетівку без водопостачання
Розділ Бізнес

Вже більше години, у всіх хто користується послугами міського водоканалу, з крану нічого не тече. Як виявилось, під час грози, блискавка пошкодила лінію електромережі, яка забезпечує подачу води із свердловини у лісі в місто.

Третя неділя травня є Днем пам'яті жертв політичних репресій - це щорічний національний пам'ятний день в Україні, який відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.

0
репостів
0
репостів