Середа, 13 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька обласна державна адміністрація повідомила, що ПЛР-тестування померлого монаха Городищенського монастира дало позитивний результат. Таким чином, посмертно підтвержено його інфікування коронавірусом SARS-CoV-2.

У Шепетівці дозволили роботу ринків непродовольчих товарів, але не "суботнього"
Розділ Бізнес

Сьогодні, 13 травня, міський голова Михайло Полодюк зустрівся із підприємцями, які прийшли до міської ради з вимогою відкрити ринки непродовольчих товарів. Підприємці скаржаться на несправедливість, адже магазинам дозволено проводити торгівлю, а ринкам – ні.

Перевізники Хмельниччини мітингували під Хмельницькою ОДА
Розділ Бізнес

Сьогодні в Хмельницькому відбулася мирна акція, ініційована підприємцями, що надають послуги у сфері пасажирських перевезень. З’їхалися автобуси та мікроавтобуси з Шепетівки, Славути, Чемерівець, Нової Ушиці та багатьох інших куточків Хмельниччини. Основна вимога їх – напрацювати чіткий план відновлення усіх видів пасажирських перевезень, які були призупинені у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про примирення між представником потерпілого та обвинуваченим, визнав останнього винним у грабежі (частина 1 статті 186 Кримінального кодексу України) і призначив обумовлене покарання – 1700 гривень штрафу.

Раніше ми писали, що вчора рятувальникам надійшло повідомлення про замінування Грицівського вищого професійного училища. Доки вибухотехніки обстежували будівлі і територію, оперативники та слідчі працювали над встановленням особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування.

Напередодні, близько 23 години 12 травня до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що Грицівське вище професійне училище № 38 Шепетівського району заміновано протитанковою міною.

0
репостів
0
репостів