Вівторок, 12 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка

У шепетівській лікарні кілька годин тому помер чоловік 1966 р.н., лікарі підозрюють, що причиною стала коронавірусна хвороба COVID-19. Про цей випадок повідомив завідувач реанімаційним відділенням Шепетівської ЦРЛ Валерій Сивоконюк у себе на сторінці.

Богдан Грицай не хоче битись з Олександром Усиком за правилами боксу
Розділ Спорт

Шепетівський борець вільного стилю Богдан Грицай не хоче битись з Олександром Усиком за правилами боксу. Про це стало відомо із відео каналу НТА на Youtube.

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2020 році», комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд буде проведена 13 травня 2020 року з 10.00 до 12.00 години. Про це повідомили у Хмельницькій ОДА.

Сьогодні 12 травня, розпорядженням керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації обмеження руху автомобільного таранспорту на міському кладовищі було скасовано.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 60-річного жителя Шепетівки, обвинуваченого у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження (частина 1 статті 286 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання – 5950 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Під час будівельних робіт у Шепетівці виявили мінометну міну
Розділ Події

11 травня піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення знешкодили 1 (одну) 82 мм. мінометну міну часів Другої світової війни.

Богдан Грицай
Розділ Спорт

Його свіжі висловлювання підірвали мережу. 25-річний борець вільного стилю Богдан Грицай пригадав Олександрові Усик чимало образливих, а часто – відверто антиукраїнських висловлювань, і викликав одіозного боксера на бій без правил.

А Грицай в інтерв’ю «Главкому» розказав: розуміє, на що йде, розуміє, яку реакцію реакцію спортивної спільноти може викликати. Але вона його не надто бентежить. Борець налаштований боротися за місце в олімпійському Токіо і впевнений, що це йому під силу.

Богдан Грицай розповів, звідки росте коріння його патріотичності, чому у збірній з вільної боротьби панують… проросійські настрої, й пригадав, як жбурляв бруківку під час Революції Гідності.

0
репостів
0
репостів