Четвер, 09 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

О 20.00 годині 9 квітня стали відомі результати останніх ПЛР-тестів підозрюваних на інфікування COVID-19. Один із позитивних результатів показав аналіз з Шепетівки.

Сьогодні в залі засідань Шепетівської районної ради відбулося офіційне представлення голови Шепетівської районної державної адміністрації Юрія Басюка за участю заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Ткачука, голови районної ради Петра Дзяворука, депутатів Хмельницької обласної ради, міського голови, керівників правоохоронних органів, медичних закладів району та представників засобів масової інформації .

Учора, близько 23:30, по вулиці Залізничній, неподалік магазину Вулик сталася ДТП. Про це повідомляють в оперативній інформації Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області.

Вартість тепла за березень для населення Шепетівки зменшиться
Розділ Події

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019р. №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», підприємством здійснено зміну розміру нарахувань для категорії споживачів «населення» за діючими тарифами на послуги з централізованого опалення за березень 2020 року із застосуванням коефіцієнта перерахунку, враховуючи зміну ціни природного газу, за незмінних інших складових діючого тарифу.

КП «КНП Шепетівський центр ПМСД» продовжує отримувати допомогу від міської ради Шепетівки у вигляді спеціального одягу, рукавичок та захисного скла. 

Попри численні звернення та застереження рятувальників люди продовжують знищувати мальовничу природу Хмельниччини, в тому числі й Шепетівщини.

0
репостів
0
репостів