Вівторок, 21 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 21 квітня, близько 08.30 ранку на перехресті вулиць Героїв Майдану та Гранітної в селі Судилків Шепетівського району.

У Шепетівських концтаборах загинуло понад 22 тис. людей
Розділ Інше

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів - пам’ятна дата, що відзначається щорічно 11 квітня за ініціативою ООН. Цей день встановлено в пам’ять про інтернаціональне повстання в’язнів концтабору Бухенвальд 11 квітня 1945 року.

Франц Якович Борис
Розділ Інше

100 років тому на теренах України відбулися події, які в історії нашої держави отримали назву Українська революція 1917 – 1921 рр. Про її визначних людей, зокрема Михайла Грушевського, Володимира Винниченка, Симона Петлюру, Євгена Коновальця шепетівчани дещо знають чи хоча б чули. Але, на жаль, ще багато імен героїв Української революції лишаються забутими. Героїв, які століття тому, на протязі п’яти років, боронили незалежність нашої Батьківщини. Саме тому ми розпочинаємо цикл статей «Забуті імена Української революції 1917 – 1921 рр.», в яких будемо розповідати про вояків армії УНР, які були причетні до подій пов’язаних з Шепетівкою.

Учасники 25-ї Української антарктичної експедиції (УАЕ) подолали останній відрізок шляху до Антарктиди та дісталися станції «Академік Вернадський». Після 6 днів дороги кораблем команда прибула на острів Галіндез пізно вночі (за київським часом) сьогодні, 21 квітня 2020 року.

Інцидент, що привів жінку на лаву підсудних, трапився в лютому цього року в одному із кафе-барів Шепетівки. Відвідувачки нічного закладу якраз були на танцювальному майданчику, як до потерпілої підійшов нетверезий чоловік.

0
репостів
0
репостів