Середа, 25 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Вранці 25  вересня особовий склад 21 Державної пожежно-рятувальної частини прокинувся за сигналом «Збір-аварія».

Вчора, 24 вересня, до правоохоронців Шепетівського відділу поліції завітали дев'ятикласники Грицівського ліцею. Про це на своїй сторінці розповіла старший інспектор ювенальної превенції Шепетівського ВП.

20 вересня працівниками відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування була організована екскурсія для відвідувачів у м. Хмельницький до “Майстерні Карамелі. Шепетівчни мали змогу побачити секрети перевтілень солодкої маси в карамель.

У ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» 10 днів на повернення майна громаді міста
Розділ Бізнес

10 вересня 2019 року, завершився судовий розгляд справи по примусовій передачі майна теплових мереж у комунальну власність Шепетівки, проте відповідно до судової процедури, судовій гілці влади було дано  5 днів для написання повної версії рішення та 10 днів для надсилання рішення суду до першої інстанції, тобто з Рівного до Хмельницького. У Хмельницькому суддя, який вів цю справу по першій інстанції, мав виписати судовий наказ, аби виконавча служба  приступила до процедури повернення майна.

Сьогодні вночі до Шепетівського відділу поліції із повідомленням про зникнення дочки звернулася 44-річна жителька села Плесна. На пошуки неповнолітньої було зорієнтовано увесь особовий склад підрозділу. І вже за кілька годин школярку розшукали у сусідньому селі. На щастя, жодних протиправних дій стосовно неї скоєно не було.

0
репостів
0
репостів