Вівторок, 30 липня 2019 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відбулося свято вареників
Розділ Культура

Свято "Вареники мої у сметані" зібрало жителів села Жилинці та гостей 27 липня на площі біля сільського клубу. Свято відбулося в рамках районного етапу обласного конкурсу на кращий дозвіллєвий проект.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Г., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 271 (порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, якщо це порушення спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності, жителя м. Ізяслав, громадянина А., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 297 (наруга над могилою та заволодіння предметами, які знаходяться на могилі, вчинені з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів