Вівторок, 23 липня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Події мали місце у Шепетівці в неділю, 21 липня. Зловмисником виявився 42-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

22 липня цього року о 18:06 годин в чергову частину Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області від лікаря ШМД надійшло повідомлення про те, що в м. Шепетівка на одній із вулиць до приїзду швидкої медичної допомоги помер 67 річний місцевий житель на обличчі якого присутні тілесні ушкодження. Про це повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

Центральна виборча комісія нарешті опрацювала всі протоколи на нашому загальнодержавному виборчому округу №190 і ми тепер можемо констатувати які партії отримали найбільшу підтримку в нашому краї.

Завершено підрахунок голосів на одномандатному виборчому окрузі №190
Розділ Події

Центральна виборча комісія нарешті опрацювала всі протоколи на нашому одномандатному виборчому окрузі №190 і ми тепер впевнено можемо казати хто буде представляти інтереси нашого краю у новообраній Верховній Раді.

Прес-служба Шепетівської міської ради сьогодні повідомила про стан робіт з ремонту на Старокостянтинівському шосе, благоустрою вулиці 400-річчя Шепетівки та заміну решіток ливневої каналізації по вулиці Островьского.

Басейн готується до відкриття після щорічної профілактики
Розділ Спорт

29 липня, після літньої перерви, розпочинає роботу  велика та мала ванни басейну Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи. Про це повідоила прес-служба Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів