Понеділок, 22 липня 2019 — Сайт міста Шепетівка
На Славутчині відбувся обласний пробіг на честь партизанського руху
Розділ Спорт

20 липня у мальовничій місцевості “Голубі озера” поблизу села Стригани Славутського району відділенням НОК України в Хмельницькій області проведено Відкритий обласний пробіг честь партизанського руху на Славуччині в період Другої світової війни за участю спортсменів з міст Славути, Нетішина, Шепетівки, Хмельницького, Києва та Полонського району.

Вихованець Шепетівської ДЮСШ представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи
Розділ Спорт

З 19 по 30 липня 2019 року в ДП Олімпійський Центр «Конча – Заспа» відбувається заключний навчально-тренувальний збір національної збірної команди України з боксу (юнаки), у якому бере участь вихованець Шепетівської ДЮСШ Алтунян Максим під керівництвом свого тренера та батька Алтуняна Максима Олеговича.

Стартував Відкритий чемпіонат Шепетівки з футболу 8х8
Розділ Спорт

16 липня стартував Відкритий чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Ігри чемпіонату відбуваються щовівторка та щочетверга на  стадіоні «Корчагінець», початок о 19:00. До участі у чемпіонаті було заявлено 10 команд, які в свою чергу були поділені на дві групи.

Станом на зараз, Центральна виборча комісія опрацювала 56,56% протоколів по нашому 190 округу, але ми вже маємо повну інформацію щодо результатів по нашому місту.

0
репостів
0
репостів