Понеділок, 01 липня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся турнір з швидких шахів присвячений Дню Конституції України
Розділ Спорт

28 червня 2019 року о 11:00 год в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов турнір з швидких шахів, присвяченого Дню Конституції України. До участі у турнірі запрошувалися усі бажаючи.

У Шепетівці змагались військовослужбовці та силові структури міста
Розділ Спорт

26 червня 2019 року в військовій частині А-3730 проходили змагання серед військовослужбовців та силових структур міста Шепетівка, присвячені Міжнародному Олімпійському дню та дню Конституції України. Участь у змаганнях прийняли сім дивізіонів, від кожного дивізіону була виставлена команда в кількості чотирьох чоловік. Змагалися команди: А2435/2, А1861, Пожежники, Управління, А3159, А2072, А2435/1.

Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ вже вдруге поспіль представляють Хмельницьку область на Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій, що проходить на базі НЕНЦУМ МОН УКраїни в м.Києві. Таку можливість діти отримали за перемогу у Всеукраїнській еколого-патріотичній грі "Паросток".

З 17 по 20 червня ц.р. у м. Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді був проведений збір лідерів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент». У заході взяли четверо лідерів ДЕП Шепетівського міського ЦЕНТУМ, Ковальчук Олександр, Ковальчук Вероніка, Коцюба Катерина, Семенишина Лідія, вихованці гуртка «Декоративного птахівництва».

Шепетівчани святкували День молоді
Розділ Події

У неділю, 30 червня, у міському парку культури та відпочинку на святкування Дня молоді зібралося чимало шепетівчан та гостей міста.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 35-річного шепетівчанина, обвинуваченого у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, вчиненій повторно (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України) та засудив його до 3 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробуванням на 2 іспитових роки.

0
репостів
0
репостів