Вівторок, 25 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Міська рада повертає кінотеатр через суд
Розділ Бізнес

У 2018 році між Шепетівською міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Виробниче об’єднання «КМЗ» було укладено договір купівлі-продажу будівлі кінотеатру — міського центру культури та дозвілля ім. М.Островського разом із земельною ділянкою. Умови договору та особливості його виконання були погоджені сторонами і відповідно до актів цивільного законодавства є обов’язковими для дотримання.

В Шепетівці відбудеться виставка-ярмарок на підтримку полонених моряків
Розділ Події

До Шепетівки привезуть мандрівну виставку на підтримку полонених Росією моряків. Наше місто обрали неспроста, адже саме звідси родом один з військовополонених – Сергій Цибізов.

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 19-річного шепетівчанина, якому інкримінують частину 1 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій.

24 червня голова районної державної адміністрації Віталій Бузиль разом із головою районної ради Петром Дзяворуком, у супроводі головного лікаря КНП «Шепетівська центральна районна лікарня» Валентини Савчук, ознайомилися з ходом проведення ремонтних робіт у відділенні невідкладної медичної допомоги, який здійснюється за підтримки спонсорів та меценатів.

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не має на рахунках коштів, а все майно арештовано
Розділ Бізнес

20 лютого 2019 року Господарським судом Хмельницької області був виданий наказ про примусове стягнення з ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» на користь Шепетівської міської ради 560 506 гривень заборгованості за концесійні платежі. Аналогічне рішення цим самим судом було винесене 26 березня 2019 року про стягнення з теплопостачального підприємства заборгованості за концесійні платежі, але вже у сумі 578 228 гривень.

0
репостів
0
репостів