Середа, 12 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Кожну третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника.  Святкують його не тільки лікарі та медсестри, але й усі працівники галузі охорони здоров’я України. 12 червня, напередодні професійного свята у Шепетіській районній державній адміністрації відбулись урочистості.

Сьогодні до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області на навчальну екскурсію завітали учні 10 класу Шепетівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства разом із педагогом Линником В.П.

Шепетівчани гідно виступили на Чемпіонаті Хмельницької області з легкої атлетики
Розділ Спорт

Упродовж двох днів на бігових доріжках і в секторах спорткомплексу “Поділля” та стадіону національного університету у Хмельницькому під час проведення чемпіонату області серед дорослих визначалися легкоатлети, котрі у літній сезон представлятимуть наш край на всеукраїнських змаганнях.

Традиційно у Шепетівці, на День міста посадовці вітають новонароджених містян. Цьогоріч поповнення довелось чекати аж до завершення святкування. Дівчинка вагою 3кг 510грам народилась в молодій сім’ї Вальчуків Іванни Сергіївни і Андрія Леонідовича.

12 червня о 00:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватної житлової  будівлі у м. Шепетівка на вулиці Українській.

Шепетівські радіозв'язківці привезли нагороди із всеукраїнських змагань
Розділ Спорт

З 10 по 12 червня в м. Остер Черніговської області відбулися змагання на Кубок України з радіоспорту, радіозв’язку на пристроях малої потужності, «Морзе Раннер» (прийом та передача на комп’ютері) та всеукраїнські змагання серед спортивно-технічних клубів, ДЮСШ, військових та вихованців позашкільних закладів.

0
репостів
0
репостів