Середа, 08 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські посадовці привітали ветеранів Другої світової війни
Розділ Події

Все менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій. У місті їх залишилося двадцять один.

Шепетівчани вшанували загиблих під час Другої світової війни
Розділ Події

8 травня в День пам’яті та примирення Україна разом із світовою спільнотою висловлює повагу людям, які боролися проти нацизму та вшановує жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни. З цього приводу сьогодні у місті Шепетівці відбулись мітинги та покладання квітів до Пам’ятника бойової слави «Танк Т-34», Братської могили радянських воїнів на міському кладовищі та Братської могили військовополонених по вулиці Шешукова.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Б. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 185 (викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді арешту на строк 3 місяці.

Працівники поліції Хмельницької області розкрили замах на вбивство 48-річної мешканки Шепетівки. Як з‘ясувалося, жінці намагався вкоротити віку її співмешканець, раніше судимий за вбивство.

0
репостів
0
репостів