Понеділок, 06 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

В суботу, 4 травня, близько 16-ої години у селі Мальованка Шепетівського району 24-річного чоловіка вкусила змія. Потерпілого без свідомості доправили до Шепетівської районної центральної лікарні. Про це повідомляє видання "Є".

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 15 частиною третьою статті 185 (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана із проникненням у інше сховище) Кримінального кодексу України.

ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" звернулося із скаргами до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, через позитивні рішення місцевої влади на від’єднання споживачів міста Шепетівка від централізованого опалення. Хоча в якості кого воно скаржиться не зовсім зрозуміло, адже згідно рішень судів, юридично послуги з теплопостачання воно в місті надавати більше не може.

0
репостів
0
репостів