Середа, 03 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся чемпіонат міста Шепетівки з футзалу серед юнаків
Розділ Спорт

З 19 по 22 березня відбувся чемпіонат міста Шепетівки з футзалу серед юнаків  6-7 класів. У чемпіонаті взяло участь 11 команд: ЗОШ№1, СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ №4, НВК ЗОШ-гімназія, ЗОШ№6-1, ЗОШ№6-2, НВК№1-1, НВК№1-2,  НВК№3-1, НВК№3-2.

2 квітня свій 90-й день народження зустрів ще один шепетівчанин — Борис Григорович Самусєв. Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Шепетівські баскетболістки здобули срібло на чемпіонаті Хмельницької області
Розділ Спорт

29-30 березня у місті Хмельницький відбувся відкритий Чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед команд дівчат 2002-2003 р.н. В чемпіонаті взяли участь команди з міст Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Полонного та Шепетівки.

Зловмисники самостійно створювали, а також купували та модифіковували шкідливе програмне забезпечення. Ці програмні засоби вони поширювали в мережі інтернет на спеціалізованих форумах та чатах бірж криптовалют під виглядом ліцензійного програмного забезпечення. Насправді ж, користувачі завантажували на свій пристрій вірус. Зазвичай це були віруси типу «stealer» або «keylogger». 

Шепетівчани підтримали дітей та дорослих, які страждають від аутизму
Розділ Події

2 квітня біля будівлі Шепетівської міської ради відбулась перша загальноміська акція присвячена Всесвітньому дню поширення інформації про проблеми аутизму «Аутизм – це не трагедія, ігнорування – це ТРАГЕДІЯ!».

Трохи більше сотні кілометрів відділяють Шепетівку від Хмельницького. Але всього півтори години подорожі автобусом відділяють вас від цікавого, культурно та емоційно насиченого дозвілля. Адже у обласному центрі можна цікаво та з користю провести час. Усе ще роздумуєте, чим зайнятися цих вихідних? Записуйте, що подивитися у Хмельницькому за два дні. А щоб було цікавіше та насиченіше - бронюйте квартири подобово, беріть кращих друзів та налаштовуйтесь на відкриття. Дива зовсім поруч.

0
репостів
0
репостів