Четвер, 25 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 25 квітня, відбулося засідання 56 сесії Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 30 питань.

Ганебний акт вандалізму нещодавно стався в лісовому масиві поблизу міста (так званий мікрорайон Шанхай), де вторік лісівники облаштували футбольне поле і встановили бесідки. Невідомі особи підпалили одну з бесідок.

Президентські вибори засвідчили, що в суспільстві переважають протестні настрої, що виборці голосують радше «проти», аніж «за». До цього їх спонукає розчарування владою, тотальна бідність і відсутність будь-яких перспектив. У такій непевній ситуації надзвичайно важливо зберегти стабільність у державі. Для цього Україні потрібен сильний прем’єр-міністр, який урівноважив би президента.

53-річний чоловік проігнорував попереднє рішення суду про примусове повернення в країну походження, тож було прийнято рішення про його затримання і поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців, після чого у супроводі працівників поліції та міграційної служби громадянина Азербайджану доправили в аеропорт «Бориспіль» та видворили за межі України із забороною в’їзду на 5 років.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін рішення Шепетівського міськрайонного, а апеляційну скаргу обвинуваченого у ДТП – без задоволення. Чоловіка 1995-го року народження визнали винним за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

24 квітня Шепетівські рятувальники спільно з Навчально-методичним центром цивільного захисту в м. Шепетівка долучились до проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності та провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей, а саме – на НВК № 3.

0
репостів
0
репостів