П'ятниця, 12 квітня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, близько 18:00 на даху багатоповерхового будинку, що розташований по вулиці Дзявульського, свідки помітили дим і негайно викликали рятувальників. На місце події приїхало 3 автомобілі пожежників, один з яких - автодрабина.

Висадили дубову алею у пам’ять про загиблих в АТО шепетівчан
Розділ Події

Сьогодні на території Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — гімназія» відбулась урочиста лінійка та започаткована акція «Дерево пам’яті» у ході якої було висаджено 60 дубів.

На Шепетівщині в 2019 році склалась неблагополучна епідемічна ситуація по захворюваності на кір. Станом на 10.04.19р. захворіла 151 особа, з яких дорослі становлять 64 випадки, діти 87. Захворюваність реєструється як серед міського так і серед сільського населення, організованих колективах та неорганізованого населення.

Районні депутати садили ліс своїми руками
Розділ Події

Постійними учасниками акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» на Шепетівщині є депутатський корпус районної ради. Відрадно те, що цей рік не став виключенням і до участі в акції долучилися районі депутати на чолі з головою Шепетівської районної ради Дзяворуком П.Ф., та головою районної державної адміністрації Бузильом В.В..

Жителя Шепетівського району визнано винним за виготовлення та зберігання фальсифікованого алкоголю. Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним.

0
репостів
0
репостів