Неділя, 22 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Через Шепетівку курсуватиме "сакурний рейс"
Розділ Культура

Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Київ - Ужгород, який курсуватиме в період цвітіння сакури і в травневі свята. Про це йдеться на сайті ПАТ "Укрзалізниця".

Відбулась лекція про діяльність УПА на теренах нашого краю
Розділ Культура

Сьогодні в музеї М. Островського відбулась лекція кандидата історичних наук та краєзнавця Володимира Ковальчука під назвою "Найбільший бій в історії УПА та його наслідки для Північної Хмельниччини". Через архівні документи і спогади очевидців пан Володимир розкрив відомі факти про діяльність УПА на теренах нашого краю, також було висвітлено нові, маловідомі факти.

Щороку, в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. Вчора в Шепетівці було проведено ряд акцій, у ході яких було прибрано декілька стихійних звалищ та частково розчищено річку Гуску неподалік пам'ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 рр.

21  квітня  о 17:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сараю в с. Вовківці Шепетівського району. На місце виклику було направлено рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів