Четвер, 04 січня 2018 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбувся новорічний концерт
Розділ Культура

3 січня в міському будинку культури відбувся концерт «Новорічний калейдоскоп». Артисти порадували глядачів піснями, колядками, щедрівками і танцями. Уже з перших хвилин учасники свята із захопленням спостерігали за дійством.

Юний шепетівчанин здобув перемогу на Всеукраїнський турнірі з дзюдо
Розділ Спорт

У фізкультурно-оздоровчому комплексі державного підприємства «Новатор» авіаційної промисловості  (м. Хмельницький) відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо «Novator CUP». Нагороди змагань розіграли юнаки в двох вікових групах (2001-2003 та 2004-2005 років народження) і в одній дівчата (2001-2003 р.н.).

Відбувся урок пам'яті присвячений загиблому Валентину Драчуку
Розділ Події

"Його посмішка житиме вічно...", - саме під такою назвою пройшов урок пам’яті, присвячений головному старшині взводу охорони 11-го зенітного ракетного полку Валентину Драчуку, якому 4 січня виповнилося б 43 роки. Про це повідомив Обласний літературно-меморіальний музей Миколи Островського, де і відбувся захід.

3 січня близько 17:00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці», неподалік с. Мотрунки, житель с. Вишневе Шепетівського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Suzuki SX-4» під керуванням 37-річного жителя м. Київ. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів