Четвер, 25 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
22 лютого в актовій залі Шепетівської центральної районної лікарні під керівництвом головного лікаря Валентини Савчук відбулось засідання медичної ради, де підбито підсумки роботи ЦРЛ, Грицівської, ЦПМСД у 2015 році та окреслено основні завдання на 2016 рік. 
З метою підвищення екологічної обізнаності дітей через пригадування народних звичаїв та традицій сфері енергозбереження, розвитку національної свідомості, залучення школярів та педагогів до творчої соціально-активної діяльності з вирішення проблем енергозбереження та охорони довкілля Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус» (України) і РДЮЦ «Gutta club» (Республіка Молдова) за підтримки журналу «Світ виховання», Бюро УГКЦ з питань екології, Асоціації "Енергоефективні міста України", науково-технічного центру «Псіхєя», ГС «Муніципальна енергія» провели Національний тур Міжнародного конкурсу «Енергозберігаючі традиції народів України та Молдови».
На фото - Леся Українка ( у верхньому ряду друга справа ) та Климентій Квітка (третій справа у другому ряду, в світлому капелюсі) в Славуті, 1904 рік
Розділ Культура
Ще зі шкільної лави ми знайомимось з «Колисковою», «Досвітніми вогнями», «Давньою казкою», «Лісовою піснею» Лесі Українки. Здавалося б, що до цього часу про поетесу вже було стільки написано літератури та досліджено її життя, що відомо про всі потаємні куточки біографії. Але все ж таки, досі існують маловідомі сторінки життя поетеси.
Скільки вже раз ми писали про випадки шайхраства на сайті «OLX», але на жаль шепетівчани не хочуть вчитись на помилках інших. Вчергове ошукали наївного покупця  з Шепетівки 21 лютого.
Газо- чи бомбовози?
Розділ Бізнес
25 лютого 2016, 18:01

Газо- чи бомбовози?

Кілька років поспіль Шепетівська міська рада веде непримиренну війну з ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» за місцевий водоканал і тепломережу. Водоканал вдалося повернути у комунальну власність раніше, а от за тепломережу точилася тривала і важка боротьба у суді. Рівненський апеляційний суд 18 січня нарешті поставив крапку у цьому протистоянні: тепломережа повертається у комунальну власність міста. Однак комунальне господарство — не єдина сфера, яка цікавить кураторів компанії. З появою у місті структур Андрія Карпенка (який стоїть за розгалуженою системою бізнес-інтересів), в низці районів області запрацювала безконтрольна схема реалізації скрапленого газу-метану через пересувні автомобільні газові заправники (ПАГЗи).
0
репостів
0
репостів