Вівторок, 17 червня 2014 — Сайт міста Шепетівка
13 червня 2014 року в центральній районній бібліотеці ім. Коцюбинського відбувся конкурс "WikiDay" в рамках проекту «Вікіпедія» за програмою «Бібліоміст». Дуже своєчасний, продуманий і цікавий проект «Вікіпедія». В рамках проекту зав. відділом обслуговування центральної районної бібліотеки ім. М. Коцюбинського Зінаїда Романюк мала змогу здобути навики роботи з онлайн енциклопедією та як застосовувати ці ресурси в бібліотечній роботі. Підсумковий захід в рамках проекту «Вікіпедія» - Вікідень пройшов в центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського дуже активно. Він зібрав понад 50 відвідувачів. Цьому передували копітка робота команди бібліотекарів, читачів та членів громади міста.
Розслідування привласнення земель Ядухою передали СБУ
Розділ Події
Як повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області, у провадженні слідчого управління УМВСУ в Хмельницькій області перебувало актуальне кримінальне провадження, зареєстроване у Єдиному реєстрі досудових розслідувань 5 березня цього року за фактами зловживання службовим становищем посадовцями Шепетівської та Хмельницької райдержадміністрацій, підроблення документів щодо оформлення земельних ділянок та незаконного, шляхом шахрайства, заволодіння землями загальною площею майже 86 гектарів. 
Нещодавно активісти ВО «Свобода», ГО «Хмельниччина. Самооборона і Контроль», Козацького товариства ім. Семена Палія  вшанували пам’ять нашого земляка, який загинув від кулі снайпера під час протистояння на вулиці Інститутській у місті Києві 20 лютого 2014 року — Миколу Дзявульського. Микола Степанович був знаним туристом на Шепетівщині, неодноразово ходив з своїми учнями в туристичні мандрівки по території України. Пройшов туристичними стежками від Карпат до Криму.
0
репостів
0
репостів