Понеділок, 25 червня 2012 — Сайт міста Шепетівка

Треба сказати, що приводів позлитися один на одного у будь-яких чоловіка та дружини все ж вистачає. Інакше й бути не може. Це близькі, залежні один від одного люди, які просто не можуть завжди поступати тільки на догоду своїй половині. Як би там не складалося буття, але навіть коли подружжя живе разом вже не один десяток років, вони все-таки залишаються людьми різними. Те, чого в даний момент хоче чоловік, зовсім не обов'язково потрібно дружині. І навпаки. Це нормально і говорить про те, що уникнути конфліктів у сімейному житті не можна. Ну, або майже не можна. Хоч зрідка, але вони будуть виникати.

Культура нашої мови – розкіш чи доцільність?
Розділ Культура

Відомо, що 2001рік нового тисячоліття був оголошений Євросоюзом «роком мови». Приємна новина для нашого слуху, раптом у нас в Україні через це що – небуть гуманітарно – практичне  станеться. Але  сталося це приблизно так: «Будемо повально вивчати англійську,німецьку, французьку,  як традиційні мови, розмовляти російською,як найбільш поширеною в пострадянському просторі і згадувати про ту, якою говорили наші діди і прадіди».

Відбулася товариська зустріч з волейболу
Розділ Спорт

З нагоди Дня Конституції України та Дня молоді 23 червня відбулася товариська зустріч з волейболу між командою м.Шепетівки та командою м.Ізяслава.

0
репостів
0
репостів