Версія для друку
Розділ Спорт

Команда шепетівських школярок перемогла на Всеукраїнських змаганнях с чирлідингу

Автор 21 квітня 2019, 18:17

Шепетівська команда "First school" виборола перше місце на Всеукраїнському чемпіонаті з чирлідингу у Харкові. Всі її учасниці - це вихованки ЗОШ №1 з м. Шепетівка. Дівчата стали кращими у номінації чір-денс вікової категорії "юніори". Про це повідомив тренер команди, вчитель фізичної культури Олексій Шуляков. 

Нагадаємо, чирлідинг - вид спорту, який поєднує елементи шоу, танців, гімнастики та акробатики. Шепетівські спортсменки займаються близько року. У Харкові виступили 13 дівчат - учениць 5-11 класів. На змаганнях вони виконали такі елементи, як піраміда з підкиданням флаєру та піраміда висотою у два з половиною зрости людини. Команда з Шепетівки лишила позаду акробаток з Краматорська та Запоріжжя. 

 5 травня команда  "First school" візьме участь у Всеукраїнському фестивалі "Junior Z". Ці змагання поєднають спортсменів, які займаються флорболом, корфболом, чирлідингом, петанком, бадмінтоном та реґбі. 

На Хмельниччині чирлідинг, за словами Олексія Шулякова, набуває все більшої популярності. Лише на території Шепетівського району існує 7 команд з цього виду спорту.  

Останнє редагування 23 квітня 2019, 09:11

Відео