VulkanBet: ставки на Dota 2

Знімок екрана о 20.24.38

Dota 2 - одна з найпопулярніших стрім-ігор. Середня кількість гравців цієї онлайн гри становить близько 500 тисяч. Розробили Dota 2 у 2013 році корпорацією Valve. А оскільки ця гра представлена ​​на кіберспортивній арені, ставки на Dota 2 мають великий попит в букмекерських конторах, в тому числі і на VulkanBet.

Як грати в Dota 2?

Мета гри Dota 2— першим знищити трон (головна будівля) противника. Перед початком гравці вибирають собі героя, а також вказують п'ять персонажів, які не зможуть взяти суперники. 

У Доті є кілька класів: саппорт (заважає противнику фармити), керрі (важливий в кінці гри, коли прокачає навички), джанглер (фармить, вбиваючи нейтральних крипів), нюкер (важливий на початку гри, оскільки у нього сильніші навички спочатку), танк (приймає урон), пушер (потрібен для знесення будівель). В процесі гри прокачуються можливості персонажів (впливають на чистий, фізичний, магічний і знижувальний здоров'я урон) і навички. Результат бою залежить від правильного скіллбілда, ітембілда, злагодженості команди та індивідуального вкладу кожного гравця.

zj7vrnqzroq

Турніри з найбільшими призовими фондами

По Dota 2 регулярно проводяться кіберспортивні змагання. 

Найбільший турнір - The International. Його призовий фонд складає мільйони доларів. Кваліфікації на турнір проходять в шести регіонах (Південна Америка, Північна Америка, Китай, Південно-Східна Азія, Європа і СНД). 

Переможцями TI ставали такі команди, як OG, Team Liquid, Wings Gaming, Evil Geniuses і т. д. Інші популярні турніри - Dota Pit League, Dota Pro Circuit, The Summit, ESL One. 

Важливі матчі по Dota 2 збирають сотні тисяч глядачів на офіційних стрімах. Фінал останнього The International дивилися понад 1 млн людей.

Види ставок на Dota 2

Букмекерські контори приймають такі види ставок Доту 2:

  • Головний результат (best of 1, best of 3, best of 5) - перемога однієї з команд. Враховується формат зустрічі (до однієї, двох або трьох перемог).
  • Тотал вбивств на карті — скільки вбивств відбудеться під час зустрічі (більше або менше фіксованого значення).
  • Фора з вбивств на карті — різниця за кількістю вбивств між фаворитом (негативна) і андердог (позитивна).
  • Тотал карт і фора по картах — більше або менше карт буде зіграно під час зустрічі, а також різниця в рахунку між фаворитом і андердогом (фора).
  • Перша кров — хто першим вб’є гравця з команди суперника.
  • Знищення вежі — хто першим знищить вежу противника.
  • Вбивство Роша — хто першим вб'є Роша (найсильніший нейтральний монстр у грі).
  • Ремпейдж — один гравець повинен вбити всю команду противника в одному з матчів.
  • Ультракілл — хтось зробить серію з чотирьох вбивств без смертей.

Перш ніж починати робити ставки на матчі Dota 2, важливо розібратися у правилах гри, детально вивчити властивості героїв, знати найефективніші зв'язки гравців. Також важливо аналізувати склад кіберспортивних команд і статистику окремих спортсменів. На мотивацію команди впливає загальне місце в рейтингу, результат на минулих турнірах, зміни складу та решту факторів.