Куди поїхати у відпустку взимку з дітьми, щоб всі були задоволені?

hoF1w9T1dP02uf6G6rPMcYMdUVxRnOy7rvCX_Qm_5gOoNN0kynRq1YdnBakEU5GM0mGIPlUbQCi1Syt0OSyimSWI_8a4IxtgziPJ1Cn2-mjgPjYPSoYAYutpMoM8-vS5Sxx_i4Bb

Зимові канікули – період, який відповідальні батьки намагаються спланувати задовго до їх настання. Важливо, щоб чадо було чимось зайняте і дуже бажано, щоб вільний час від школи було проведено з користю і інтересом. Практика показує, що працюючі батьки спеціально підлаштовують свої відпустки, щоб взимку в повній мірі насолодитися сімейним відпочинком. Куди ж відправитися, щоб кожен з членів родини залишився задоволеним? Туристичний оператор TUI Ukraine точно знає, де сім'ї з дітьми проводять зимові канікули. 

Якщо зима – то справжня зимова казка...

Зрозуміло, якщо мова про зимове диво – ми згадуємо про Санта Клауса. Саме тому особливою популярністю користується Фінляндія від TUI з двома вильотами: 29 грудня і 5 січня. Вартість тижневого відпочинку стартує від 3215€ за двох. Подорож сім'єю з двома дітьми дорожче – від 4390€ за родину. Польотна програма підв`язана безпосередньо під Новорічні свята, тому попит на тури в країну Снігової королеви дуже високий. Бронюючи тури завчасно, можна істотно заощадити. Зайнятися буде чим самим різним категоріям мандрівників:

  • Село Санта Клауса обов'язкове до відвідування як сім'ям, так і молоді.
  • Катання на упряжках з чудо-лайками або оленями – теж особливе задоволення.
  • Знаменитий зоопарк Руана нікого не залишає байдужим.
  • Леві – для любителів гірськолижного відпочинку.
  • Зробити десятки фото на фоні крижаних скульптур можна в селі Лайніо. 

Телепорт в літо – літак з України в Єгипет

Туристи з маленькими дітками, для яких по-особливому важливий комфортний піщаний захід у море, віддають перевагу Хургаді. Туроператор TUI Ukraine пропонує вильоти в напрямку цього курорту зі Львова та Києва. Багато українців несправедливо недооцінюють цей курорт, вважаючи його менш привабливим, порівнюючи з Шарм-ель-Шейхом. Разом з тим, тут ідеальна готельна база для відпочинку з малечею. Готелі на другий берегової лінії, як показує практика, часто навіть краще, ніж на першій. Вартість тижневого відпочинку на сім'ю з двома дітьми – від 1300$, з харчуванням за системою «все включено». Варто пам'ятати лише про те, що додатково потрібно заплатити за візу. 

У Шарм-ель-Шейсі взимку можна потрапити як з Києва, так і з регіонів: Львів, Харків, Одеса і Запоріжжя. Тут відпочинок буде коштувати трохи дорожче, з огляду на те, що курорт більш затребуваний серед туристів в зимовий час. При правильному виборі готелю в бухтах, закритих від вітру, погода буде абсолютно комфортною для купання в морі. Практично всі готелі Шарма облаштовані понтоном для входу в море і дитячих лагун практично ніде немає. Такий відпочинок припаде до душі сім'ям, де діти вже більш старшого віку і можуть плавати в морі, наприклад, в надувному жилеті.

Залежно від того, який формат відпочинку імпонує в зимову пору року більше, фахівці туроператора TUI Ukraine допоможуть знайти тур, який легко задовольнить потреби кожного члена сім'ї. Звернувшись за номером 044 299 77 88, вам підберуть тур не тільки в Фінляндію або Єгипет, а й в будь-яку іншу країну. Адже є ще Емірати, Андорра і Австрія – країни, які входять в ТОП-5 зимових напрямків і припадають до душі навіть найвибагливішим мандрівникам.