Критерії поєднання жіночого одягу в сезоні 2019-2020

Майбутній модний сезон осінь-зима 2019-2020 року готує цікаві тенденції в одязі для жінок. З'явилося багато незвичайних, дуже стильних поєднань, що викликають щирий подив і нерозуміння. Але є багато способів втілити їх в створенні модних образів в повсякденному житті. 

Коли зустрічається такий великий асортимент речей, дуже складно вибрати, як їх поєднувати. Експерти магазину жіночого одягу https://www.arizzo.com.ua/ рекомендують дотримуватися наступних критеріїв:

  1. Стьобані тканини. Дизайнери розробили дуже багато одягу з такого матеріалу, від шортів, до цільних костюмів з чітким кроєм і фактурою. У виборі потрібно бути дуже акуратними, так як вони роблять фігуру візуально ширше. Наприклад, зі спідницею-олівець можна поекспериментувати, скомбінувавши з блузою, светром або навіть сукнею.
  2. Комбінезони дуже зручні, практичні і, головне, теплі. Вони можуть бути ошатними, спеціально зшитими, для будь-якого заходу (яскраві, без бретелей), і поєднуються з однотонною водолазкою, кардиганом або жакетом. Талію підкреслить широкий шкіряний пояс.
  3. Максі. На світових подіумах було представлено багато об'ємних плащів і суконь в підлогу. Вони повинні бути виконані у смужку без яскравих принтів.
  4. Кроп-топи і бандо. Як зимовий варіант вони добре виглядають під жакетом, кардіганом. Живіт можна відкрити, але зовсім небагато. Повинна бути одна, дуже маленька ледве помітна смужка. Приклад: укорочена сорочка ідеально поєднується з високими джинсами.
  5. Строгий костюм. З'єднання «офісної» спідниці, брюк або шортів з жакетом або піджаком такого ж формату створює по-справжньому стильний, витриманий образ. Їх носять під топ, водолазки, туніки і блузки, доповнивши елегантними аксесуарами (шарф, широкий ремінь, годинник). Тут допускається багатошаровість.
  6. Довгі спідниці і високі чоботи. Це можуть бути об'ємні ботфорти в поєднанні зі спідницями нижче коліна і вільними блузами. Щоб в результаті фігура візуально не збільшилася, необхідно «витягнути» силует за рахунок монохромного образу. Наприклад, комплект одягу може бути темно-сірого відтінку, а чоботи до нього більш яскравого, але повинна зберегтися колірна вертикаль.
  7. Вестерн (Ковбойский стиль). Це можуть бути чоботи по коліно, широкі капелюхи, великі безформні куртки зі шкіри, вільні комбінезони в козацькому стилі. Будь-які з перерахованих елементів можна включити в повсякденний образ, поєднуючи з шовковими спідницями, сукнями, твідовими жакетами.
  8. Костюм в пайєтках. Одна з найсвіжіших тенденцій. Тільки починає надходити в продаж. Окремо кожен елемент можна використовувати повсякденно, поєднуючи з простими джинсами і черевиками. Штани гармонійно виглядають зі светром або водолазкою.
0
репостів
0
репостів