Зенітні ліхтарі з алюмінієвого профілю купити в Україні

Призначення зенітних ліхтарів – вирішення проблеми освітлення виробничих, громадських будівель великої площі, для яких недостатньо інсоляції через вікна, світлопрозоре заповнення, в т.ч. протипожежні фрамуги.

Через місце розташування конструкції більшість зенітних ліхтарів дозволяють включати їх у системи проти димного захисту промислових будівель, виробничих споруд і навіть житлових будинків.

Зенітні ліхтарі промислових будівель потрібні для освітлення технологічних, механообробних, складальних цехів з великими будівельними прольотами.

Залежно від типу відкривання вони бувають: оснащені люками для провітрювання чи видалення диму. Також можуть бути невідчинними (глухими).

Крім поділу світлових зенітних ліхтарів на точкові та стрічкові, вони відрізняються формою купола:

  • плоскі зенітні ліхтарі;
  • арочні (стрічкові) зенітні ліхтарі;
  • двосхилі зенітні ліхтарі.

Основні елементи зенітних ліхтарів:

  1. У конструкцію зенітних ліхтарів входять основа та купол (стулка), при необхідності механізм відкривання. Основа виготовляється з нержавіючої чи оцинкованої сталі товщиною 1,5 – 2 мм. Медис-Т виготовляє ще зенітні ліхтарі з алюмінієвого профілю, що робить загальну конструкцію легкою, не навантажуючи покрівлю.
  2. Що стосується матеріалу, що використовується для заповнення стулки зенітного ліхтаря, ціна якого безпосередньо залежить від цього, то найбільш популярним, ефективним і економічно вигідним є канальний полікарбонат. Для будівель з особливими вимогами до теплоізоляції, у стулці застосовується енергозберігаючий склопакет.

Залежно від функціонального призначення світлового зенітного ліхтаря, використовується різний тип приводу для його відкриття: електричний, механічний, пневматичний.

Зенітні ліхтарі можуть бути встановлені на дахах будь-яких конструкцій та форм з однією лише умовою, що покрівля забезпечує умови для їх встановлення. Заходи зі збирання та встановлення світлового зенітного ліхтаря повинні проводитися кваліфікованими фахівцями, щоб уникнути їх деформації та подальших протікань. Кращим варіантом буде, якщо монтаж покрівельних зенітних ліхтарів буде проводити їх прямий виробник, який найкраще знайомий з технічними нюансами конструкцій. Надійне примикання зенітних ліхтарів до покрівлі – запорука їхньої довгої служби.

Телефонуйте та приїжджайте! Надійні зенітні ліхтарі купити в Україні можна в компанії Медис-Т. Ми розповімо та покажемо, на що необхідно звернути увагу при їх виборі.

0
репостів
0
репостів