Розмитнення спецтехніки з Європи та США: послуги брокерів та вигода від покупки

spectehnikaОстаннім часом водії, підприємці все частіше звертають увагу на можливість покупки техніки закордоном та її розмитнення в Україні. І це не дивно, адже пригнані автомобілі та спецтехніка з усіма оформленнями документів мають набагато привабливішу ціну та стан, ніж на вторинному ринку, не говорячи вже про покупку нових. Поряд із європейським транспортом, великої популярності набули моделі зі США, в тому числі й розмитнення спецтехніки в Україні. Які переваги та особливості продажу спецтехніки для українських споживачів, з'ясуємо далі.

Чому спецтехніка з-за кордону?

Коли стає питання придбання та розмитнення спеціальної техніки з-за кордону, то постає логічне питання: а чи вартує операція часу та зусиль? Насправді, так.

І цьому є ряд причин:

  1. Такий транспорт, ввезений з країн Європи та США, має чесну історію, тобто прозору базу, де є уся інформація про нього.
  2. Доступна історія експлуатації та події з технікою, яка є достатньо вартісною, а отже покупець захоче якнайбільше знати про неї.
  3. Як правило, час експлуатації та пробіг техніки закордоном має значно менші показники, ніж в Україні. Такі моделі мають достатній ресурс для продуктивної роботи.
  4. Насичена комплектація та доступніша ціна, у порівнянні з українськими аналогами з усіма оформленнями, зборами тощо.
  5. Є можливість привезення та розмитнення унікальних моделей під замовлення клієнта.

Як придбати?

Придбання та належне оформлення спецтехніки з інших країн потребує певного багажу знань законів та юридичних тонкощів. Тож, аби уникнути проблем та непотрібних переплат, є спеціальні митно-брокерські компанії, які спеціалізуються на послугах з покупки, розмитнення такого транспорту. Серед таких є VR Group, яка допоможе ввезти, розмитнити спецтехніку та інші автомобілі з Європи та США.

Що стосується спецтехніки, то це може бути: сільськогосподарська, будівельна чи техніка для промислового сектору. В послуги компанії входить:

  • консультація митного брокера, а також допомога при розмитненні спецтехніки;
  • відстоювання митної вартості техніки клієнта;
  • чесні фінансові розрахунки з усією документацією;
  • робота "під ключ", де усі питання та організаційні моменти компанія бере на себе.

Послуги брокера в такому разі зможуть встановити оптимальну митну ціну, мінімізувавши матеріальні витрати, а також прозоро та чесно оформити усі необхідні документи, враховуючи потреби замовника. Тож, останньому залишається обрати необхідну модель спецтехніки, звернутись до спеціалістів та чекати на її приїзд, оформлення необхідних документів. Доки митні брокери роблять свою справу, замовник заощаджує час на подальший розвиток власного бізнесу.

0
репостів
0
репостів