Онлайн школа англійської: чи можливо так вивчити мову?

1604937511 content 700x455Вивчати англійську тепер необхідність, але не завжди є час відвідувати заняття в режимі офлайн. До того ж, карантин вніс свої корективи у наше щоденне життя. Але є вихід, це онлайн школа англійської, з допомогою якої вивчати мову можна будь-де: на роботі в обідній перерві, вдома у зручний час або по дорозі у відпустку. Чи можливо вивчити іноземну мову дистанційно? Спробуємо відповісти на це питання далі.

Як навчають онлайн?

Незважаючи на стереотипи, ніби якісне навчання не може бути якісним, все ж більшість людей обирають саме такий спосіб вивчення мови. Зокрема, завдяки таким програмам як Skype. Школа EnglishDom користується такою методикою тривалий період, а ефективність доведена тисячами людей, які пройшли з її допомогою курси англійської. Що передбачає заняття у них по скайпу:

  • індивідуальне заняття по принципу 1:1;
  • для ефективності засвоювання заняття триває 50 хвилин;
  • 2-3 заняття в тиждень достатньо для гарного засвоювання матеріалу;
  • залучення викладачів з досвідом роботи або ж носієм.

Оскільки онлайн уроки проводять індивідуально є можливість вносити корективи у час проведення занять, тобто вони можуть відбуватися тоді, коли зручно учневі. Наявність техніки та виходу в інтернет достатньо, щоб розпочати навчання. Також його проводять зі спеціальним віртуальним підручником під егідою викладача, тож кожен урок - це тренування вимови, граматики, вивчення нових слів та аудіювання. Після кожного завдання учень отримує домашнє завдання.

Окрім цього є спеціальні розмовні клуби за інтересами, мобільний додаток та персональний куратор, який займається технічною частиною.

Хто проводить заняття?

Від того, хто і як навчає залежить кінцевий результат - знання учнем іноземної мови. Тож, він повинен бути впевненим у компетентності викладачів. У онлайн-школі englishdom.com викладачі:

  1. Мають за плечима достатній досвід роботи та педагогічну освіту для якісного навчання;
  2. Підлягають багатоетапній перевірці, відбору для роботи у школі;
  3. В індивідуальному порядку підбираються для кожного учня.
  4. Постійно навчаються, беруть участь у тренінгах і курсах, підвищуючи свою кваліфікацію.

Тож, вивчити англійську для різної мети буде нескладно, якщо мати бажання та час. До того ж, діє система регулювання ціни уроків - більше береш, більше заощаджуєш. Зі спеціальними курсами можна отримати хороші базові знання або ж для ділового застосування, подорожей, складання іспитів, вільного спілкування, співбесіди та переїзду закордон тощо.

0
репостів
0
репостів