Оренда дизельних генераторів – основні переваги

Майже усі виробничі підприємства мають залежність від електроенергії, адже це головний енергоресурс сучасності, без якого неможлива робота промислового обладнання. Безперебійна робота промисловості можлива лише за наявності постійного електроживлення, в тому числі на випадок вимкнення центральних носіїв електроенергії. Найкращим варіантом досягти цього є купівля або оренда дизельного генератора відповідної потужності. В деяких випадках оренда може бути оптимальним рішенням з наступних причин.

Економія коштів

Дизельний генератор є вкрай необхідним для забезпечення аварійного або резервного живлення. Але подібні виробники електроенергії є досить недешевим задоволенням, особливо для підприємств, що не потребують резервних генераторів для частого використання.

Є чимало прикладів, коли оренда дизельного генератора набагато вигідніша, ніж повноцінне придбання. Сезонність притаманна сільськогосподарським підприємствам, які потребують захисту свого обладнання та цілодобової роботи лише кілька місяців на рік.

В таких випадках однозначно слід вибирати оренду замість купівлі. До речі, вирішити питання оренди дизельного генератора можна тут https://dalgakiran.ua/uk/products/arenda-dyzelnyh-generatorov.

Зниження ризиків

Навіть ті підприємства, що потребують генератор на постійній основі, мають право на сумніви щодо доцільності такого придбання. Купівля нового обладнання завжди є певним ризиком. Воно може не підійти за характеристикам або виявиться, що необхідності в ньому менше, ніж очікувалось.

Оренда дозволяє випробувати дизельний генератор електроенергії за незначну для більшості підприємств ціну, перш ніж купувати обладнання за повну вартість. Покупець має змогу пересвідчитись у відповідності своїх очікувані від вибраної моделі, а вже після цього придбати обладнання на постійній основі.

Сервісне обслуговування

Додатковою перевагою оренди дизельного генератора є те, що більшість компаній, які займаються реалізацією та наданням обладнання в оренду, забезпечують його якісне сервісне обслуговування на термін дії орендного договору. Це зрозуміло, адже орендодавець лише передає обладнання у тимчасове користування орендарю, й він зацікавлений у поверненні генератора у 100% технічному стані.

Висновки

Приймати рішення щодо того, чи брати дизельний генератор в оренду чи купувати на постійній основі, слід у розрахунку інтенсивності його майбутнього використання. При потребі нерегулярного застосування генераторної електроенергії доцільним буде взяти обладнання в оренду, що дозволить зекономити кошти та вирішити питання найбільш вдалим чином.

0
репостів
0
репостів