Специфіка навчання в автошколах на права і здача іспиту в МРЕВ

Щоб отримати водійське посвідчення, необхідно пройти навчання в автошколі, а потім скласти іспити в міжрайонному реєстраційно-екзаменаційному відділі. Приймальна комісія, як правило, складається з двох і більше осіб, обов'язково входить працівник підрозділу і представники навчальних закладів, які і займалися підготовкою майбутніх автомобілістів.

Для складання іспиту необхідно правильно і якісно підготуватися. Так вже виходить, що у кожної людини рівень підготовки абсолютно різний, багато в чому все залежить від індивідуальних особливостей і обраної програми водіння. Автошкола Stolica допомагає кожному бажаючому підібрати найбільш оптимальний метод навчання, на офіційному сайті  більш докладно розказано про переваги кожної з них.

Прийнято виділяти 3 програми:

  • експрес;
  • стандарт;
  • максимум.

Багато в чому від обраної програми буде залежати і вартість навчання. Головне при виборі покладатися не так на вартість послуги, а на особливості і здібності учня, адже кожен сприймає інформацію по-своєму, кому то цілком достатньо 20 годин практичних занять, іншим недостатньо 30 годин, тому відповідно для цих двох категорій різна вартість навчання.

Здача іспиту

Здається теоретична частина, якщо заняття не пропускати, теоретичний матеріал був уважно вивчений, то особливих труднощів відповісти на 20 питань екзаменаційного білета не складе труднощів.

Щоб краще підготуватися до теоретичної частини, до іспиту, наприклад, в період навчання в автошколі, обов'язково перегляньте і виконайте завдання всіх екзаменаційних тестів, знайти їх можна як на спеціалізованих сайтах, так і в автошколі.

Якщо у відповідях під час іспиту ви допустили не більше двох помилок, теоретичну частину іспиту можна вважати успішно пройденою, ви отримуєте допуск до другої частини іспиту - практичної. Якщо у ваших відповідях більше двох помилок, вам доведеться перескладати іспит до тих пір, поки не буде отримано позитивний результат. Перша перездача призначається не раніше ніж через 5 днів після іспиту.

Поради як здати іспит

  1. Не пропускайте заняття в автошколі, в разі якщо якась тема вам дається особливо складно, обов'язково обговоріть це з викладачем.
  2. Відкиньте хвилювання.
  3. Зберіться з думками і силами.
  4. Одягніть на іспит максимально простий і зручний одяг, це важливо як при теоретичній здачі іспиту, так і під час практики. Вас нічого не повинно відволікати, нічого не повинно сковувати рухів.

Практична частина іспиту може проходити в 1 або в 2 етапи. Якщо у вас не вийшло здати з першого разу, не варто засмучуватися, краще за все спрямувати всі свої сили і думки на усунення недоліків. Кожному дається 3 можливості перездати іспит, в іншому випадку доведеться заново проходити навчання в автошколі. Але по факту, таке трапляється вкрай рідко, якщо не пропускати заняття і ставитися до навчання з усією серйозністю, отримати заповітне водійське посвідчення не складе труднощів.

0
репостів
0
репостів