Назафорт - надійний захист від вірусів

З початком осені до зими, коли температура повітря щораз змінюється, стає більш вологіша та прохолодніша, наше здоров’я починає страждати. З’являються різні захворювання та чіпляються віруси. Як цьому завадити? Звичайно, тепло одягатися та приймати противірусні препарати, такі як Назафорт https://apteka1.net/catalog/medikamenty/nazafort_antivirus_sprejj_nazalnyjj. Цей засіб допомагає у профілактиці розвитку застудних захворювань, ГРВІ (в тому числі грипу), а також для скорочення їх тривалості.

Як  діє антивірус Назафорт?54114 0 3 dvizual nasaf22

Спрей Назафорт - це як природний бар’єр, що знищує повітряні мікроорганізми та віруси при попаданні їх у носову порожнину під час дихання і не дає їм поширитися в організм. Засіб запобігає контакту бактерій з слизовою оболонкою носа.

Предметно, що Назафорт починає діяти практично відразу, вже з перших трьох хвилин після його вприскування у носову порожнину.

Коли і як можна використовувати Назафорт?

Препарат бажано приймати дітям з 3-х років та дорослим. Як правило, це до трьох вприскувань у кожну ніздрю з перервою у 5-6 годин.

Можливі і протипоказання за умови непереносимості компонентів складу препарату, або ж при схильності до носових кровотеч.

Якщо плануєте свідомий контакт з хворим на ГРВІ, то важливо скористатися Назафортом за 5-10 хвилин до такого контакту. Також для профілактики проти застуди та уникнення підчеплення вірусу, можна застосовувати препарат перед кожним відвідуванням громадських місць з масовим скупченням людей, або користуванням загальним транспортом. Назафорт можна приймати навіть щоденно у холодний сезон року.

Суттєво, що цей противірусний препарат дозволено приймати жінкам під час вагітності та у період грудного годування малюків.

54114 1 3 d fl nasafort22Назафорт чудово поєднується разом з використанням інших медичних препаратів і не призводить до побічних реакцій.

Особливості застосування препарату Назафорт

Щоб препапрат діяв відповідно до свого призначення, перед його застосуванням варто очистити власні носові ходи.

Якщо ви вже використовуєте певні назальні мазі, або ж краплі на масляній основі, то не рекомендують відразу після них вприскувати противірусний спрей Назафорт.

Якщо засіб випадково потрапив у очі, їх ретельно потрібно промити проточною водою.

Щоб запобігти зараженню вірусу від хворої людини, варто мати індивідуальний флакон з препаратом Назафорт, яким лише ви будете користуватися.

Придбати препарат можна в аптеці, він доступний навіть онлайн. Не складе багато зусиль замовити Назафорт на офіційному сайті аптеки Альго-Фарм apteka1.net. 

Якщо при купівлі лікарського засобу флакон Назафорт пошкоджений, не рекомендують його використовувати. Тому потрібно ретельно оглядати засіб під час придбання.

0
репостів
0
репостів