Топ-4 способів фінансової незалежності: де взяти гроші молодій родині

Ще вчора відгуляли весілля, а сьогодні починаються реалії. Найперший виклик для молодої родини – це придбання житла та облаштування побуту. А ще є непереборне бажання мандрувати, відпочивати, купляти гарні речі. Планувати сімейний бюджет та вміти його стабільно поповнювати – задача не з простих. Як молодій родині вирішити грошові питання, щоб вистачало на всі статті витрат? Декілька наступних способів допоможуть бути фінансово забезпеченими та з впевненістю дивитись у майбутнє.

c213ca5b43b6a177c00dec74c1e604dc

Пасивний дохід та інтернет

Молода родина – це дві розумні голови, які можуть організувати пасивний дохід в інтернеті. Зараз безліч для цього можливостей. Наприклад, можна створити сайт, зайнятись його просуванням та заробляти на рекламі. Для цього не треба звільнятись з основної роботи. Заробітна плата буде йти на ваші потреби, а з пасивного прибутку можна оплачувати іпотеку, автомобіль або просто відкладати на банківський рахунок.

Шоу «Наше життя»

Якщо ви активні користувачі соціальних мереж, станьте блогерами. Реалії такі, що людям цікаво спостерігати за життям інших. İnstagram – яскравий приклад. Мільйони людей слідкують один за одним, а із зростанням популярності будуть приходити ті, хто платитиме гроші за рекламу в акаунті. Готові показувати своє життя іншим? Тоді блогерство може стати суттєвим каналом поповнення родинного бюджету. Якщо ви часто подорожуєте або є експертом в певній області, можна зробити тематичний блог. Це викликає у читачів не менший інтерес.

Гроші на термінові потреби

Форс-мажорні обставини ніхто не відміняв. Отримати гроші у короткі терміни можна в спеціалізованих фінансових організаціях. При наявності постійного джерела доходів терміновий займ – зручний спосіб для оплати подорожі, навчання, придбання певних речей для побуту. Головне – вчасно повернути позику, щоб мати позитивну кредитну історію.

Фінансова грамотність та планування

Якщо подивитись об'єктивно, то гроші є завжди. А як вони витрачаються – зовсім інша справа. Візьміть за правило відкладати мінімум 20% від доходів. В ідеалі розподіл варто зробити таким, де 60% складають основні витрати (комунальні, оплата рахунків за телефон, інтернет, подукти, бензин чи проїзд в ГТ) та 40% – це заощадження, мрії, цілі та розваги. Протягом місяця робіть моніторинг оплат на дрібниці в супермаркетах та кафе. Ви будете здивовані результатом, бо незначні 20-50-100 грн складуть наприкінці місяця відчутну суму. Економте, плануйте та заощаджуйте.

e543ae1a4108a53e6463f8cb10009d03

Спонсор статті онлайн-сервіс мікрокредитування «Швидко Займ», який надає швидку фінансову допомогу всім верствам населення. Робочі люди, пенсіонери, студенти, домогосподині, підприємці – кожен може скористатись послугами з доступними умовами. Шукайте можливості, рухайтесь вперед і у вашій родині обов'язково буде фінансова стабільність.

0
репостів
0
репостів