GORILLA: вигідні ставки на спорт

Знімок екрана о 22.41.00Якщо ви шанувальник різних видів спорту та хочете заробити грошей, тоді букмекерська контора Gorilla саме для вас. Тут можна знайти хорошу можливість для успішної фінансової діяльності. Адже на сайті укладають парі онлайн на будь-які спортивні події світу. Горила ставки на футбол https://g1.bet/stavki-na-futbol один з таких прикладів саме для футбольних вболівальників. Сайт дозволяє різні види систем ставок. 

Як робити ставки на футбол

Найкращі пропозиції вигідних ставок можна знайти безпосередньо на сайтах спеціальних компанії, які проводять прогнози виграшів.

Існують варіанти прематчевих і live прогнозів, коли рішення про укладення парі приймається безпосередньо під час матчу. З одного боку, live варіанти дозволяють з більшою ймовірністю передбачити результат, що підвищує можливість виграшу, але з іншого - тут менші коефіцієнти, ніж в стандартних спортивних ставках.

Всі умови укладення парі через інтернет виконуються дуже просто. Необхідно пройти реєстрацію у БК Горилла, увійти через акаунт, поповнити рахунок, уважно ознайомитися з умовами, за яких виходять виграшні ситуації. І якщо впевнені у прогнозі вашої ставки, зробити її.

Які існують системи ставок

Головний - тотал на футбол - 2,5, але трапляються винятки, що стосуються матчів між лідерами і аутсайдерами. Тоді тотал підвищується до 3,5.

Умови виграшу в букмекерській конторі Горилла на відсутність програшу аутсайдера: нічия або перемога новачка. Коефіцієнт на виграш фаворита завищується, можна ставити на Андердог фору з плюсом. Поставлені кошти виграють при перемозі чи нічиєї. При пропуску аутсайдером одного гола гроші повертаються власнику.

Існують також такі варіанти спортивних ставок:

  • підсумок першої частини зустрічі. Оскільки інтрига вирішується зазвичай під кінець матчу, то на перший тайм тотал ставиться менше або використовується хороший коефіцієнт прогнозу на нічию;
  • перший гол. Щоб мати прибуток при цьому варіанті, необхідно мати статистичні дані за забитими м'ячами. Зробивши аналіз, спробувати вгадати, хто перший заб'є. Також тут присутній подія, якщо не буде забитий жоден гол;
  • точний рахунок матчу. Тут завжди присутні дуже великі коефіцієнти, оскільки зробити такий прогноз дуже складно;
  • індивідуальний тотал гравців. Гроші ставляться під того гравця, який вразить ворота противника!

Також існують експрес ставки, в яких об'єднані не зв'язані між собою події, такі парі вимагають великих знань і досвіду. В основному експрес ставки вирішуються робити досвідчені беттери.