Чи можливо отримати гроші з поганою історією кредитів?

Усі фінансові організації перед укладенням угоди на видачу позики оцінюють клієнтів за різними критеріями. Основним з них є чистота кредитної історії. Якщо в ній є вади, то отримати позику в банках досить проблематично, так як в цих компаніях вельми упереджено ставляться до таких споживачів.

Яким чином і де можна взяти в борг із зіпсованою кредитною історією?

Що собою являє дана категорія?

Кредитна історія — це персональна інформація про споживачів, які мали досвід використання позикових коштів. Інформація про відповідні угоди зберігається в Українському бюро кредитних історій.

Коли клієнт оформляє заявку на видачу позики, компанія перевіряє його дані та відправляє в цю організацію. УБКІ подає інформацію про кількість оформлених кредитів, історію їх закриття, а також прострочення та невиплати. На підставі отриманої статистики і приймається рішення про підписання угоди.

Зробити запит за своїм фінансовим досьє в УБКІ споживачі можуть за допомогою електронної пошти. Згідно із законодавством, ця послуга надається організацією безкоштовно один раз на рік.

Де можна взяти в борг із зіпсованою кредитною історією?

Позичальникові з низьким рейтингом в УБКІ при необхідності отримати гроші в борг краще подавати заявку на невелику суму і відразу в декілька організацій. Так ймовірність схвалення буде значно вищою.

В наш час взяти позику з негативною фінансовою хронікою можна за допомогою онлайн-сервісів мікрокредитування. Одним з найбільш популярних і затребуваних серед українців є Miloan.

Ця компанія лояльна до всіх категорій позичальників, в тому числі і до присутніх в чорному списку УБКІ. Тут при першому зверненні клієнтам доступні кошти до 12 тис. грн. під 0%, а при повторних — до 15 тис. грн. з мінімальними комісіями.

Якщо споживач має не більше трьох позик з простроченням до 90 днів, то може сміливо розраховувати на схвалення свого запиту в Miloan. Більш того, своєчасно вносячи платежі за зобов'язаннями, клієнт автоматично підвищує свій рейтинг в базі УБКІ. Надалі йому будуть доступні позики в більшому розмірі в будь-якій фінустанові.

Тож оформити кредит без перевірки кредитної історії в Україні можна без особливих зусиль та з максимальною вигодою. Miloan — це висока якість сервісу і дійсно доступні позики!

0
репостів
0
репостів