Муки вибору: сумка чи рюкзак?

Дуже часто на форумах піднімається питання про те, що краще рюкзак або сумка? На це питання немає однозначної відповіді. Є багато критеріїв вибору - для кого вибирають сумку або рюкзак, яке призначення, особисті уподобання та ін. Відповідаючи на питання «що вибрати, сумку або рюкзак», експерти інтернет-магазину "Chest" розповіли про переваги і першого, і другого варіанту.

Чим гарний рюкзак?

Рюкзак - це сумка з плечовими ременями, які дозволяють повністю звільнити руки. Це зручний, практичний аксесуар.

Останнім часом рюкзаки для міста набирають все більшої популярності. Багато дизайнерів і відомі марки створюють стильні модні моделі під різний вид одягу від повсякденної до креативної.

У рюкзаку зазвичай багато місця, він має зручні відділення і кишені, що дозволяє без проблем розмістити все необхідне. При перенесенні важких речей рюкзаки забезпечують максимальний комфорт.

У рюкзаку ваші речі в безпеці в будь-яку негоду. Він відмінно закриває своє наповнення і матеріал для рюкзака, як правило, вибирають вологонепроникний.

Аргументи на користь сумки

Це, перш за все, найбільший вибір моделей, на будь-який смак і колір. Такий асортимент дозволить вам вибрати ту унікальну модель, яка ідеально підкреслить ваш стиль і доповнить образ, а сумка від відомого бренду покаже ваш статус.

Серед розмаїття моделей можна виділити чоловічі сумки, жіночі сумки, клатчі, сумки-планшети, портфелі, пляжні сумки, валізи - вибір за вами.

Якщо ви не плануєте нести багато речей, то все таки маленька сумочка - кращий варіант, ніж рюкзак. Адже виходить що місце для речей буде важче чим самі речі.

Конкретні приклади 

У деяких випадках від цього вибору залежить не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я. Це стосується перш за все шкільних сумок. Для школярів молодшого та середнього віку однозначним вибором повинен бути рюкзак. Він дозволить правильно розвивати поставу дитини, а також буде більш зручним і практичним, ніж сумка. Школярам старших класів вже можна запропонувати самим зробити вибір між сумкою і рюкзаком.

Якщо ви мандрівник і плануєте відвідати всі визначні пам'ятки, то вам не обійтися без рюкзака. Він дозволить звільнити ваші руки, щоб ви змогли зробити кращі фото і вмістить все необхідне для піших прогулянок.

Якщо ви відправляєтеся в бізнес поїздку, то вам більше підійде сумка. Вона не тільки надійно розмістить ноутбук, документи і всі необхідні дрібниці, але і допоможе виглядати респектабельно. 

Підсумки

Купівля і вибір аксесуара - суто індивідуальна справа. Одним подобається носити витончені сумочки, іншим місткі сумки, а треті і зовсім подобаються рюкзаки. Якщо поглянути асортимент магазину chest.com.ua, то можна побачити, що обирати в наш час є з чого. До речі ці аксесуари там якраз поділені за призначенням, що досить зручно.

Помилково вважати, що рюкзаки носять тільки школярі та спортсмени, насправді сучасна мода диктує нові правила, і вже багато сучасних модниць купили собі рюкзаки.

Взагалі в ідеалі мати сумку і рюкзак, тоді можна без проблем міняти і створювати новий образ, і не боятися, що сумка буде безглуздо виглядати з джинсами або кросами.