Що враховувати при виборі бітумної черепиці

Бітумна черепиця - гнучкий матеріал, призначений для пристрою покрівлі. На ринку представлено кілька видів бітумної черепиці. У нашій статті ми розберемося, який варіант володіє кращими експлуатаційними якостями і більше підходить для створення надійної покрівлі evrokrovlya.

Яка покрівля з бітумної черепиці краще

Головні вимоги до бітумної черепиці:

  • довговічність;
  • захист від протікання;
  • легкість укладання на обрешітку;
  • доступна ціна;
  • відсутність шуму під час дощу, під час граду;
  • стійкість до вологи;
  • оригінальний зовнішній вигляд.

Які бувають види бітумної черепиці

На ринку покрівельних матеріалів представлена ​​звичайна м'яка черепиця і Ондувілла. У чому між ними різниця? Для відповіді на питання потрібно розглянути ключові особливості кожного покриття.

Звичайна гнучка черепиця виготовляється з модифікованого бітуму і скловолокна. Додатково застосовується кам'яна посипання. Вона складається з природного сланцю і базальту різних фракцій. Декоративна посипання покращує зовнішній вигляд покрівлі та захищає бітумну основу від негативного впливу сонячних променів. Це переваги посипання. Але є і недоліки. Кам'яне посипання дуже тендітна. Вона з часом вицвітає і обсипається.

Звичайна бітумна черепиця захищає будинок від атмосферних опадів. Ось тільки необхідно облаштувати додаткову гідроізоляцію. На це йде час і кошти.

Цим недоліки традиційної м'якої черепиці не закінчуються. Покрівельний матеріал виготовляється у вигляді невеликих елементів з фігурним нижнім краєм. Наприклад, бобровий хвіст, шестигранник, цегла. Для укладання потрібна суцільна обрешітка. Це негативно позначається на бюджеті і вимагає більше часу на завершення роботи.

Ондувілла - кардинально інше рішення. Це унікальний об'ємний матеріал, виготовлений за запатентованою технологією. Він відрізняється незвичайною формою і красивим кольором. На вибір покупцям представлено кілька варіантів. Цінителі класики вибирають Ондувілла червоного або коричневого кольору. Вона ідеально підходить для будинків, зведених з цегли.

Любителям оригінальних рішень підійде Ондувілла Фіорентіно.

У чому полягають переваги бітумної черепиці Ондувілла

Бітумна черепиця Ондувілла - інноваційне рішення, яке використовується для облаштування нових дахів і реконструкції старих. Гарний матеріал виграшно виглядає на дахах котеджів, громадських і промислових будівель. До його головних переваг відноситься:

  • гарантія від протікань на 25 років. При використанні Ондувілла можна не переживати про те, що дах колись протече;
  • стійкість до вицвітання - м'яка покрівля забарвлюється чотири рази. Тому матеріал надійно захищений від вицвітання. Через шість місяців колір стабілізується і залишається однаковим протягом довгого часу;
  • екологічна безпека - при виготовленні гнучкої крівлі застосовується бітум і мінеральні наповнювачі. Також використовуються волокна целюлози і натуральні пігменти;
  • легкий монтаж - його можна виконати своїми силами. Для цього не потрібні специфічні знання. Досить вміти укладати листи на обрешітку і мати в розпорядженні будівельний ніж, молоток;
  • економія коштів - при облаштуванні не потрібно укладати гідроізоляційні матеріали. Ондувілла не конденсує і не гниє;
  • чудове дизайнерське оформлення - при використанні Ондувілла будинок стає унікальним і кардинально відрізняється від інших будівель.

Ондувілла - оптимальний варіант для будівництва та ремонту даху. Це об'ємний матеріал, максимально імітує натуральну черепицю. Через специфічної форми листів створюються вентиляційні канали. Таким чином забезпечується вентиляція покрівлі. Це позитивно позначається на терміні служби даху.

Важлива перевага Ондувілла - можливість самостійного виконання монтажу.

Для легкої укладання бітумних матеріалів на аркушах є видавлені смуги. З їх допомогою окремі елементи укладаються на поверхню без використання олівця і натягнутою мотузки. Потрібно тільки їх зістикувати. Правильний нахлест буде сформований автоматично.

Гнучка бітумна черепиця Ондувілла відповідає всім параметрам. Вона експлуатується протягом десятків років і не протікає мінімум 25 років. М'який матеріал укладається без практичних умінь. Ціна Ондувілла прийнятна. Бітумна покрівля не шумить і не боїться вологи. Вона відрізняється чудовим дизайнерським оформленням.

Матеріал не нагрівається на сонці, не вицвітає і утримує сніг!

0
репостів
0
репостів