Відпочинок за кордоном без пригод: туристичне страхування

Літом кількість поїздок за кордон зростає у геометричній прогресії. Багато українців не марнують свою відпустку за нічогонеробством, а проводять її з максимальним задоволенням. І найкращий варіант у даному випадку – це поїздка до ще незвіданої країни.

Але не всі пам’ятають про заходи безпеки під час відпочинку. Найперший з яких – туристичне страхування перед подорожжю. Тільки дійсний поліс на руках може гарантувати спокійну відпустку в іншій країні. Від можливого нездужання він звісно не застрахує, але з його допомогою ви зможете отримати кваліфіковану безкоштовну медичну допомогу. А це вже не мало.

Yes

Яким буває туристичний поліс?

Кожна страхова компанія пропонує туристам різні варіанти оформлення договору. Він може включати мінімальний пакет з обмеженою кількістю послуг, а може мати розширену програму. Обирати між ними доведеться особисто вам. Але тут не варто керуватися виключно вартістю.

Насамперед слід враховувати тип майбутнього відпочинку. Якщо ви плануєте активні розваги, то навряд чи варто економити на придбанні полісу. Також слід реально оцінити стан свого здоров’я та врахувати усі можливі загрози у місці, яке ви плануєте відвідати.

Що ж стосується вартості страховки, то вона буде залежати від кількох критеріїв, серед яких:

  • вік туриста;
  • пункт подорожі;
  • тривалість відпустки.

Де оформляти туристичне страхування?

Купувати поліс краще безпосередньо у страховій компанії. Варіант, який пропонують тур агентства, як правило, є найдешевшим варіантом. До того ж сьогодні дійсним є страхування онлайн. Тому вам навіть не доведеться відвідувати офіс страхувальника.

Зайшовши на офіційну сторінку компанії в інтернеті, ви зможете спочатку дізнатися вартість полісу для вашого випадку. Для цього потрібно скористатися послугою онлайн калькулятора. За допомогою введених даних він швидко підрахує, у скільки коштів вам обійдеться поліс у цій компанії.

Якщо вас все влаштує, ви зможете перейти безпосередньо до електронного страхування. Тут вам знову доведеться заповнити онлайн форму та надіслати її на розгляд агента. Після цього слід дочекатися підтвердження на електронну пошту та оплатити поліс. Останній буде надіслано вам в електронному вигляді, який ви легко зможете демонструвати за допомогою звичайного смартфону чи планшету. До речі, на кордоні з таким документом у вас не буде ніяких проблем. Тож користуйтеся комфортною можливістю, та подорожуйте без пригод!

0
репостів
0
репостів