Добавка "МієлоФАН" для відновлення нервових клітин

Препарат «МієлоФАН» - це дієтична добавка, яка виступає додатковим джерелом вітамінів та нуклеотидів, які відновлюють нормальне функціонування нервової системи.

Склад та дія препарату

В 1 капсулі міститься:

  • уридин;
  • цитидин;
  • фолієва кислота;
  • вітамін В12;
  • допоміжні речовини.

Добавка відновлює пошкоджені нервові волокна та периферійні нерви, регенерує нервові клітини та нормалізує метаболізм нейронів. Особливо показаний препарат при таких захворюваннях та станах, як ішемічні ураження, радикуліт, діабетична та алкогольна полінейропатія, міжреберні невралгії, неврит лицьового нерва.

Спосіб використання та рекомендації

Препарат не відноситься до лікарських засобів, проте перед вживанням слід проконсультуватись з лікарем на предмет відсутності протипоказань. На добу рекомендовано вживати дорослим по 1 капсулі під час їжі та запивати великою кількістю води.

Тривалість курсу залежить від індивідуальних особливостей організму та призначається лікарем. У більшості випадків для досягнення вираженого ефекту необхідно приймати препарат на протязі 2-3 місяців. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу, щоб уникнути негативних наслідків. Препарат категорично забороняється використовувати в якості заміни стандартного раціону харчування.

Показання та протипоказання

Харчову добавку слід приймати людям. які знаходяться у постійному стані стресу, депресії, нервового перенапруження. Для максимального ефекту слід приймати добавку кожного дня на протязі призначеного лікарем строку.

Протипоказання до прийому капсул:

  • підвищена чутливість до інгредієнтів препарату;
  • вагітність та період лактації.

Як замовити харчову добавку

Препарат зарекомендував свою ефективність, має безліч позитивних відгуків. Замовити та отримати з доставкою «МієлоФАН» можна в інтернет-аптеці «Альго-Фарм» на сторінці https://apteka1.net/catalog/medikamenty/mielofan_kaps_30, де наведений детальний опис препарату, рекомендації щодо прийому та застереження.