×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/news/stil
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/news/stil

Офісні меблі. Акційні пропозиції від StylBest

Інтернет-магазин меблів StylBest проголосив літо сезоном знижок. Протягом літніх місяців будуть проводитись акції різної тематики, незмінною складовою яких є певний (іноді досить значний) відсоток зниження вартості якісних меблів як для особистого житла, так і для офісу.

Особливістю є те, що торговий майданчик проголошуватиме знижку на дійсно якісні офісні меблі, які мають підвищений попит. В цьому відмінність підходу до акцій структури StylBest від більшості онлайн-магазинів, де зі знижками пропонуються лише частково ушкоджені чи виставкові зразки, або ж моделі, що залишились від тогорічних колекцій.

Які меблі для офісу пропонуються?

Офісні меблі, що реалізує StylBest, різноманітні за стильовим рішенням, за конструкцією, за габаритами і кольорами. Але незмінними є їх суттєві характеристики. Всі вони

  • виготовлені в фабричних умовах;
  • відповідають всім технологічним і технічним нормативам;
  • мають державні сертифікати якості та екологічної безпеки;
  • ергономічні;
  • надійні;
  • розраховані на довгі роки активної експлуатації.

В «СтильБест» все більше  офісних меблів в наявності, тому на майданчику багато різноманітних моделей, які будуть продаватись зі знижками в ході проведення спеціалізованих акцій.

Слідкуйте за об’явами на сайті – влітку жителі всієї України, будь-якого містечка чи селища, включаючи Шепетівку, зможуть придбати зі значною знижкою

  • столи (офісні, комп’ютерні, письмові, трансформери);
  • шафи (офісні, для особистих речей персоналу, пенали, стелажі);
  • тумби (стаціонарні, мобільні, приставні);
  • полички (підлогові, настінні, закриті, відкриті, комбіновані);
  • офісні стільці/крісла;
  • кутові елементи;
  • приставні системи.

Зручною є тумба офісна – у Києві, в кожному офісі, на кожному робочому місці є ці меблі. Вони є також неодмінним елементом ергономічних та зручних домашніх офісів.

Якого розміру та форми обирати стіл?

Комп’ютерний, письмовий або офісний стіл є обов’язковим атрибутом будь-якого робочого місця. Дуже зручним елементом офісних меблів є кутовий офісний стіл. Розмаїття моделей дозволяє фірмі будь-якої спеціалізації підібрати зручну модель. Так, для колл-центру в магазині знайдуться невеликі моделі, на яких буде розміщено телефон та ноутбук. Для домашнього офісу або для створення невеликого, але повноцінного робочого місця в офісі будуть підходящими кутові або прямокутні комп’ютерні столи з різноманітними надбудовами та приставними елементами.

Якщо ж в обігу співробітника величезна кількість паперових документів, йому зручніше буде за столом, довжиною не менше 1200 мм.

Різноманітність моделей прямолінійних та кутових столів, як і інших меблів, продиктована тим, що магазин співпрацює з багатьма українськими виробниками, які працюють в різних стилях і виготовляють різноманітні меблі. Незмінною є лише їх якість та високий рівень фешенебельності, що перетворює будь-яке приміщення в показне та статечне місце, демонструючи успішність фірми та рентабельність її бізнесу.

Різноманітні системи збереження від StylBest

Окрім столу для ефективної роботи співробітникам знадобляться системи збереження. В залежності від спеціалізації це можуть бути тумби різноманітної конфігурації та габаритів, а може бути шафа. Іноді цією метою встановлюють стелаж, який може також виконувати функції офісної перегородки і розділяти приміщення на зони.

Дуже зручними є мобільні тумби, які завжди можна перемістити в інше місце. Мінімально необхідні шухляди вмонтовані безпосередньо у стіл. При достатніх розмірах офісу встановлюється шафа для паперу. Якщо ж площа приміщення не дозволяє розмістити шафу, доводиться обмежуватись навісними поличками та настінними шафами. А також користуватись столом з безліччю надбудованих елементів.

В будь-якому випадку зручніше купувати шафи, так же, як і будь-які інші офісні меблі, зі знижкою. Саме про зручність та вигоду для своїх покупців турбується StylBest, який проголошує літо найбільш зручним та вигідним періодом для придбання офісних меблів. Адже саме в цей час тут будуть безперервно відбуватись різноманітні акції, що дозволить придбати якісні меблі з відчутними знижками.

Рекомендації від StylBest

Перш ніж відстежувати проведення тематичних акцій на будь-якому ресурсі, потрібно визначитись з необхідною кількістю одиниць. Для цього необхідно уважно обміркувати – які саме меблеві елементи потрібні для організації повноцінних робочих місць. До цього списку потрібно додати моделі, котрими будуть користуватись всі офісні співробітники. Лише після цього переходьте до вибору моделей на сайті та чекайте проведення акції, яка передбачає знижку на вибрані зразки. Вибирати потрібно меблі однієї серії; в магазині «СтільБест» безумовно можна знайти всі необхідні елементи.

{gallery}stil{/gallery}