Четвер, 04 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Закінчився Всеукраїнський шаховий бліц-турнір в режимі онлайн, в якому взяли участь 625 шахістів України. Для членів «Федерації шахів міста Шепетівка» він пройшов надзвичайно вдало.

Шепетівська районна бібліотека зависла у повітрі
Розділ Культура

Децентралізація разом з адміністративно-територіальною реформою стали справжнім викликом для територіальних громад. Укрупнення районів та передача майна з районів у громади, формування органів місцевого самоврядування в укрупнених громадах, реорганізація РДА — все це разом створило «заміс», який не лише викликає перетягування канатів у площині повноважень між органами самоврядування різних рівнів, а й спричиняє конфлікти із передачею комунального майна.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 4 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 44393 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1562 - діти, 3380 - медпрацівники.

Заступник голови ОДА з робочим візитом відвідав Славутську та Шепетівську лікарні
Розділ Події

3 лютого заступник голови облдержадміністрації Володимир Юр'єв відвідав з робочим візитом Шепетівку та Славуту. Основна мета – ознайомлення із станом реалізації важливих інфраструктурних об’єктів, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету.

Міський голова зустрівся з представниками агрокомпаній краю
Розділ Бізнес

Нещодавно міський голова Віталій Бузиль провів зустріч із представниками агрокомпаній, що працюють на території громади з метою визначення ключових позицій співпраці. За круглим столом також зібрались заступники Віталій Янушевський, Артур Мовсісян та фахівці Шепетівської ДПІ Головного управління ДФС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів