Четвер, 25 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 25 лютого на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про зникнення дитини у м. Шепетівка. Прибувши на місце виклику, поліцейських чекала схвильована мати. Жінка розповіла, що зазвичай зустрічає свого сина зі школи, але цього дня вони розминулись.

Сьогодні відбулася шоста сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний винесено 83 питання.

Шепетівчанка відзначила 100-річний ювілей
Розділ Події

Сьогодні своє 100-річчя від дня народження відзначила – Шевчук Ганна Семенівна. Привітати ювілярку завітала заступниця міського голови Галина Безкоровайна.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 25 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 47354 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1732 - діти, 3510 - медпрацівники.

Про це повідомляє офіційний сайт Шепетівської міської ради. А у Шепетівській багатопрофільній лікарні наразі перебуває 47 хворих на коронавірус жителів Шепетівського району.

Сьогодні Хмельниччина отримала вакцину від COVID-19. Про це розповів голова Хмельницької ОДА на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

0
репостів
0
репостів