Середа, 17 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці планують підвищити тарифи на теплопостачання
Розділ Бізнес

У зв’язку із підвищенням ціни на природний газ з 01 січня 2021 року на 20,1%, згідно цін постачальника газу нашого підприємства НАК «Нафтогаз України» (відповідно до прейскуранту на офіційному веб-сайті Постачальника,п.4, 4.3 Договору постачання природного газу) на 1474,02 грн з ПДВ за кожну 1000 куб.м., Шепетівське підприємство теплових мереж,  повідомляє  про намір перегляду тарифів на теплову енергію для всіх категорій споживачів та послуги з постачання теплової енергії для населення,  шляхом коригування тих складових частин їх структури, за якими відбулися цінові зміни у бік збільшення .

З 24 лютого Україна повертається до адаптивного карантину й буде поділена на чотири рівні («зелений, «жовтий», «помаранчевий» та «червоний») — все, як і раніше, залежить від поширення коронавірусу в області. Про це міністр охорони здоровʼя Максим Степанов заявив під час засідання уряду.

У зв’язку із встановленням у лютому 2021 року газопостачальними підприємствами нової ціни на природний газ, спожитий населенням у січні 2021 року, буде проведено перерахунок нарахованих житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за січень 2021р у лютому 2021 року. Про це повідомило Управління праці та соціального захисту населення.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області жителя м. Шепетівка визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 17 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 45930 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1653 - діти, 3444 - медпрацівники.

На вулиці Героїв Небесної Сотні у ДТП потрапили дві автівки
Розділ Події

Сьогодні близько 10 ранку у центрі Шепетівки сталася аварія - не розминулися два автомобілі марки Volkswagen Jetta та ВАЗ 2106. В результаті ДТП на вулиці Героїв Небесної Сотні наразі ускладнено рух, правоохоронці встановлюють обставини пригоди.

Верховна Рада прирівняла документи з додатку "Дія" до паперових
Розділ Події

Посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспорту та автоцивілку в Дії можна використовувати нарівні з паперовими. Верховна Рада України підтримала зміни до Закону України “Про дорожній рух”.

Хмельницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора: скасував вирок Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 30 вересня 2020 року в частині призначення покарання щодо обвинуваченого у крадіжці, вчиненій повторно, повторній крадіжці, поєднаній з проникненням в житло та інше приміщення (частини 2,3 статті 185 КК України), розбої, поєднаному з проникненням у приміщення (частина 3 статті 187 КК України).

0
репостів
0
репостів