Четвер, 28 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Від початку карантину в Україні загалом та на Хмельниччині зокрема запровадили чимало обмежень. Частина з них стосувалася режиму роботи лікарень. Під заборону від березня 2020 року періодично потрапляли як проведення планових операції, так і відвідування пацієнтів . Поза законом опинялися й партнерські пологи. У різних медзакладах області їх адміністрація на власний розсуд позбавляла або обмежувала право жінок на партнерську підтримку.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним 53-річного жителя Шепетівського району в закінченому замаху на крадіжку, поєднану з проникненням у інше приміщення (ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України) та призначив покарання – 3 роки позбавлення волі, але звільнив від його відбування з випробуванням на дворічний іспитовий строк.

Повідомлення про проникнення в житло надійшло ввечері 27 січня від 53-річної жительки селища міського типу Гриців Шепетівського району.

У 2020 році місцевою прокуратурою з місцем дислокації у м. Шепетівка проведена робота з попередження, виявлення, розкриття, розслідування кримінальних правопорушень на території міста, стабілізації криміногенної ситуації в населених пунктах й зміцнення законності. Також, вжито ряд заходів, спрямованих на захист прав і свобод громадян та інтересів держави.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 28 січня в Хмельницькій області зареєстровано 43671 лабораторно підтверджений випадкок COVID-19. З них 1538 - діти, 3355 - медпрацівники.

ПрАТ «Шепетівкагаз» встановило фіксовану ціну на газ з лютого місяця
Розділ Бізнес

Постановою Кабінету Міністрів України №25 від 18 січня 2021 року ціна на газ для населення тимчасово встановлюється на рівні 6,99 грн за куб. Така ціна блакитного палива діятиме з 1 лютого і до завершення опалювального сезону або до завершення карантину. 

0
репостів
0
репостів