Вівторок, 19 січня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани традиційно на Водохреща купались на 4-х ставках
Розділ Події

19 січня православні християни відзначили останнє різдвяне свято — Водохреща. Тож сьогодні на четвертих ставках шепетівчани занурювались у купіль.

Віталій Бузиль прокоментував платіжки з шаленими сумами за теплопостачання
Розділ Бізнес

Сьогодні в Шепетівці є 79 багатоквартирних будинків із проблемою розбалансованості системи теплопостачання (частково із невстановленим будинковим лічильником). Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

У Шепетівській громаді розпочато підготовку до реалізації проєкту «Агропромисловий парк»
Розділ Бізнес

Два проєкти Шепетівської громади стали переможцями конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку. Загалом до Шепетівської громади надійде 28 млн грн державного фінансування, отриманих від Європейського союзу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 19 січня в Хмельницькій області зареєстровано 42434 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1497 - діти, 3292 - медпрацівники.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винними двох жителів села Шепетівського району у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив обом покарання – по 3 роки позбавлення волі.

0
репостів
0
репостів