Середа, 25 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

25 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. Про це розповіла прес-служба Шепетівської міської ради.

Станом на сьогодні в інфекційному відділенні Шепетівської ЦРЛ перебуває на лікуванні 6 хворих. В тому числі двоє з діагнозом пневмонія та один – з діагнозом гостра респіраторна вірусна інфекція. Про це повідомила головний лікар Валентина Савчук.

Вчора у Хмельницькій обласній державній адміністрації повідомили, що отримали для медичних закладів 5000 експрес-тестів, 267 ізоляційних костюмів, 2 697 респіраторів класу ffp2 та тест системи для ПЛР тестування.

Кабмін продовжив карантин до 24 квітня і ввів надзвичайну ситуацію
Розділ Події

Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України та продовжив карантин до 24 квітня. Відповідні рішення уряд ухвалив на своєму засіданні.

У Шепетівці, імовірно, необережність з вогнем призвела до пожежі у приватному гаражі на вул. Лісовій. На момент прибуття бійців 21 ДПРЧ та добровільної пожежної дружини Шепетівського лісгоспу палало на площі 120 кв.м.

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства оголосило про проведення весняного хлорування та промивку водопровідних мереж міста.

0
репостів
0
репостів