Понеділок, 23 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 23 березня, відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 14 питань.

Протягом останньої доби на стаціонарне лікування в інфекційне відділення Шепетівської ЦРЛ поступив один хворий з діагнозом гостре респіраторне захворювання (мешканець міста Шепетівки). Про це повідомила головний лікар Шепетівської ЦРЛ Валентина Савчук.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік 6 місяців з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки.

Події мали місце в м. Шепетівка 20 березня близько 09.00 години на автозаправці Motto по вулиці Валі Котика. У приміщення зайшов чоловік і, погрожуючи оператору пістолетом, взяв з полиці пляшку горілки, пиво та цигарки.

0
репостів
0
репостів