Понеділок, 02 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

У перший день Великого посту Шепетівський єпископ Православної церкви України Адріан запропонував челлендж колегам-священикам: хто скине більше кілограмів за майбутні сім тижнів Великого посту. Про це він написав у себе в Facebook.

У Шепетівці підписали Меморандум щодо реалізації проекту «Озеленення України»
Розділ Події

Сьогодні, 2 брезня у приміщенні Шепетівської міської ради відбулась прес-конференція щодо реалізації у Шепетівці проекту «Озеленення України» та підписання етичного кодексу та меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між Шепетівською міською радою, її партнерами та організаторами проєкту .

Шепетівчани здобули срібло у спартакіаді серед ветеранів спорту на Житомирщині
Розділ Спорт

29 лютого у Першотравенському ліцеї, що на Житомирщині, відбулась зимова спартакіада серед ветеранів спорту сусідніх міст і селищ  «За здоровий спосіб життя». Участь приймали команди з: м.Полонне, м.Шепетівка, м.Баранівка, смт Першотравенськ, смт Понінка, с.Новоселиця.

Сьогодні, 2 березня,  міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На засідання винесли 6 питань порядку денного.

У Будинку освіти відбувся міський турнір юних журналістів. Цьогоріч він проходив у два етапи: І – 19 лютого 2020 року – зустріч-знайомство з учасниками турніру; ІІ етап – 27 лютого 2020 року – командна гра турніру.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні злочинів, передбачених частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)), частиною першою статті 389 (ухилення засудженого від відбування покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю) Кримінального кодексу України та на підставі ч. 1 ст. 71, пп. «б» п. 1 ч. 1 ст. 72  КК України за сукупністю вироків, шляхом часткового приєднання до покарання за цим вироком невідбутої частини основного покарання та повністю невідбутої частини додаткового покарання за вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 22 січня 2019 року, остаточно призначено 4 роки позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 11 місяців 24 дні. 

За період з 24 по 28 лютого 2020 року було виписано 8 попереджень, а саме:

Мешканців Шепетівщини закликають взяти участь у Всеукраїнській акції «Відновлюємо ліси разом»
Розділ Події

Міністерство енергетики та захисту довкілля спільно з Державним агентством лісових ресурсів започатковують нову Всеукраїнську акцію «Відновлюємо ліси разом». Акція відбуватиметься за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

0
репостів
0
репостів